Kun pakkasta on reilusti enemmän, kun kirjoittajalla on vuosia,  oli pakko suunnata ajatus menneen kautta tulevaan, eli kesään. Katselin viime kesän road trip -kuvia, ja tajusin, että en ole missään siitä oikeen kertonut, joten tässäpä reissusta kuvien kera.

Matti ja Antti ajoivat Oulusta noutamaan, minut ja kämppikseni Tanjan kyytiin ja matkaan lähdettiin lidlin ja kalajoen alkon kautta. Tarkoitus oli ajaa ensimmäiseksi illaksi Turkuun. 382405.jpg
Löytypä matkalta lollailtavaa. Jenni, Matti ja Tanja.
382406.jpg
Mulla oli nimipäivät saapumassa ja Antti osti mulle raimssin sinkun lahjaksi. Antti samastui poikaan heti.
Käytiin auttamassa jonku kirkon pihahuollossa nestemmäisten lannoitteiden avulla. Meni aika myöhään, että päästiin perille (muistaakseni). Chillailtiin Turussa, nukuttiin autossa joen varrella. Oli rentoo herätä ku oli hirvee meininki auton ulkopuolella käynissä, ku kaupunki oli herännyt. Tuolloin oli world jump day ja mää tahtoin hyppiä, niin noustiin sitten hyppimään. Käytiin lähellä divarissa ja ostin sieltä addis black widow:n levyn, jota tuli sitten kuunneltua koko matka (viimesenä päivänä vuorokausi putkeen). Footbagia potkittiin ja mentiin Raisioon potkiin lisää.
382407.jpg
Raisiossa. Mää en tuntunu nuita Raisio-poikia oikeen, mutta Antti ja Matti tunsi.
Seuraavaksi mentiin takasi Turkuun Marrulle suihkuun ja jutteleen. Mutta piti lähtee nopsaan menemään Tampereelle, koska feastemillä ja fungus liverillä oli siellä illalla keikka. Niin ja oli myös Creepy Dollsilla. Vastavirroillahan tuli tehtyä ja nähtyä, sekä myös riehuttua. Seuraava aamu tampereella käynnisty poliisien herättämänä. No varsin mukava aamu se oli. Tanja oli vähän hukassa, kyllä se sieltä sitten löyty ja jatkettiin hyväksi havaittua nestelinjaa.
382408.jpg
Hyvä tytöt.
382409.jpg
Raimssin sinkku sai nimipäivänäni kokea kaikki hänelle säästetyt juhlallisuudet. Tämäkin vain siksi, että tuon singlen kiitosteksteissä Raimssi kiitti McDonald'sia.

Tampereella sekoilun jälkeen heilahdettiin sitten Jyväskylän kautta Kuopioon. Siinä välillä tuli yks lisämatkustaja. Pysähdyttin tuolla välillä kahden liftarin kohdalle. Eka oli menossa toiseen suuntaan. Ja toinen oli Ukrainalainen Pasha, joka ei ollu kyllä menossa Kuopioon, mutta ku se vähä aikaa istu meidän kans autossa niin, kyllä se sitten päätti tulla juomaan kaljaa meidän kans. :) Pasha tykkäs hyvästä musiikista, mutta kommunikointi oli vähä vaikeeta joskus. Kyllä se kalja siihen sitten autto.
382411.jpg
Pasha
Kuopiossa Antti ja Tanja vietti yötä autossa, ja minä, Matti ja Pasha lähettiin telttaileen. Mentiin valkeistenlammen jonnekki pusikkon, ja kun aamulla lähdettiin takaisin autolla törmättiin häihin lammella. Se ei oo mitenkään odotettavaa, eikä suositeltavaa. En suosittele.
382410.jpg
Pasha diggaa bebaa, Matti ja Tanja @ Kuopio Mikon parkkipaikka.
Pasha jätettiin lähelle sitä paikkaan mihin se oli oikeesti menossa, yrittämään onnea, joskos se nyt oikeesti pääsis määränpäähänsä. Me lähettiin mustalaisten häihin Räimään.
382414.jpg
Räimässä tiellä. Mää olin samalla viikolla tippunu meijän kellariin, ja tuolla näkyy vähä jälkiä. Kävi kipiää. Tanja ja Jenni.
382415.jpg
Aateltiin Antin kans julkaista Jennikalenteri.
Siilinjärvellä pysähdyttiin seuraavan kerran, ja siellä vasta kavereita tuliki, mutta ne oli vähä huonoja. Jostaki Intiaanesta me kuultiin paljon juttuja. Ja Matti jututti pikkutyttöjä. Sitten mentiin Iisalmeen, missä Tanjan vanhemmat asuu. Iisalmessa oli tosi kivaa. Juotiin kaljaa, viiniä ja booliaki tehtiin aamuyöstä. Siellä ei ollu mittään hättää.
382417.jpg
Oli aika lämmintä. Pörsänmäellä Tanja, Matti ja Jenni.
382418.jpg
Mulla kesti aamulla vekkisjuustoleivän syönnissä niin kauan, että luonto herätti sen henkiin.
382419.jpg
Käytiin uimassa. Eräs meistä sukelsi kaljapullon kans. Sehän oli hauskaa se.
Ku tultiin tuolta uimasta niin mää kuivattelin nuita raitapöksyjä auton ikkunasta. Siinähän ne hyvin tuulettu ja kuivu. Mutta ne kuitenki tippu. Lähettiin sitten pakittaan ja ettimään niitä, ja löydettiin ne pellon vierästä ja lehmien ihailun kohteena. Hyvä!
382421.jpg
Iisalmessa oli liikennemerkki taivaaseen. Antti yritti mennä, mutta ei ylettyny es hyppäämällä.
382422.jpg
Mitä lähempänä reissu oli loppumista, sitä levottomampia oli jutut.
382423.jpg
Vuoden 2006 luontokuva.
382424.jpg
Antilla oli vaikeuksia matkamme viimeisillä tunneilla.
382425.jpg
@raahe. Matti ja Tanja.