Tuli vaan mieleen, että harvoinpa sitä enää sillai vituttamalla vituttaa. Emmää tiiä onko tässä menny jotenki apaattiseksi vai mitä vittua. Ei tuu enää sellasia kunnon voi vittujuttuja vaan kaikki menee jotenki rauhassa "sattuuhan näitä" -meiningillä ohi. Ja joka lauseessa oli vittu. Tästä voimme tulkita minne vitutukseni purkaantuu.

Koulun kanssa oon jo viimein alkanu tajuamaan, että pitäis varmaan vaihtaa alaa. Kolme vuotta tuolla, enkä oikeen tiiä, että mitä oon saanu aikaseksi, eikä tunnukkaan mitenkään aikaan saaneelta. Työharjottelut oli positiivisia juttuja kylläkin tuossa. Yleensä oon koulusta pois ollessani juonu kaljaa "vapaaillat" tai sitten sairastanut krapulaa, tai ollut tekemättä mitään, mutta nyt on tullu joku uus ihme juttu. Tulee luettua paljon, ja hoidettuakin asioita. Politiikkan perehtymillä kuluu aina joitan hetkiä, ja tää ehkä ihmeellisin juttu on, että mulle on tullu joku kuntoilubuumi. Joku tunti sitten tulin lenkiltä ja, heräämisen jälkeen uimaan. Tuntuu vähä niinku ois siirtyny joku eri mieli mun päähän. Joku osa ois naksahtanu. No ehkä se on. Sitten varmasti on jos oon vielä viikonlopun juomatta. o_0


Musta me kaikki saadaan saman verran hyvää ja huonoa tässä maailmassa. Tai ollaan ihan +- -viivalla ku alotetaan, ja hyvistä jutuista saa hyvyyspisteitä, ja huonoista huonouspisteitä. ois sellanen elämän peli, jota sais pelata tietokoneella. ehkä onki, mutta mää en vaan oon tavannu sitä. enkä nyt tarkota mitään simssiä. Että eka synnyttäis ja se peli ois kivempi vähä aikaa jos vaikka varastais toiselta lapselta lelun, mutta jos ei tee sitä nii voi käyvä jotenki supermageesti. Sitten ei sais koulussa kiusata ja pitäs tehä läksyt. Tai en mää tiiä ketä se vahingoittaa jos ei tee läksyä. Nii ittiään. Tullee tyhymä.

Mietin sillon 15-vuotiaana, ku seurustelu alkoi ahdistaan, että kai tää menee tästä ohi, pitää vaan kasvaa, niin tuollaset jutut ei ala ahdistaan. Nyt tuosta ajasta on kulunut kohta 4-vuotta ja mää en pysty es vastaan tekstiviestiin, ku alkaa ahdistaan. Ehkäpä odotan vielä viisi vuotta ja muutan luostariin. Oispa tiukkaa muute. Mutta jos sen Jumalaosuuden ajan vois tehä jotaki muuta. Mutta se varmaan on aika koko ajan sitä :( Perustais sellasen vaihtoehtoluostarin. Siellä vois vaikka kaikki traumaattiset (niin kuin kämppikseni Antti minua kuvasi, vihjaten tunne-elämääni [vaikka kyseinen keskustelu kohdistui tarkemmin kyllä seksiin]) ja tunnevammaiset yhdessä elellä, ja tehdä vaikka laukkuja ja helminauhoja! (nunna ja munkit vei jo viinin ja oliiviöljyn). eikä tarvis olla mitään pulla ja nanna - nimiä, ku ne vois olla vaan traumaattiset ja tunnevammaiset.

Tästä piti tulla asiallinen mutta toisin kävi.



Luen : Paavo Arhinmäki - Punavihreä sukupolvi
Kuuntelen : Mogwai - Mr Beast
Menen : Savukkeelle